Categorieën
berichten

Terugblik op onze activiteiten in de maand oktober/november 2021

Het feestelijk najaar. Een tal van activiteiten in de maand oktober/november. Bedankt aan alle helpende handen en verenigingen voor de vlotte samenwerking! Op naar de volgende edities!

Feestelijk najaar

Oktober was een feestmaand, met tal van activiteiten. Ter gelegenheid van 100 jaar van Gezindsbond hebben de lokale verenigingen van Gezinsbond van Appelterre-Eichem, Denderwindecke, Nederhasselt-Aspelare, Outer en Voorde handen in elkaar geslagen. Op 10 oktober konden mensen zich inschrijven voor de fiets en wandeltochten op 5 start lokaties. De tochten waren een voltreffer!

De windmolen van Appelterre

Op zondag 31 october werd er een Halloween wandeling georganiseerd door 3 lokale verenigingen : KWB, Chiro en Gezinsbond Appelterre-Eichem. Het was een leuke, gezellige, spannende en soms ook een beetje griezellige tocht.

Op 6 november deden de vele verenigingen Aupeltern echt boezjeren! Bekijk het op ninofmedia.