Gezinsbond

Welkom! Wij zijn de gezinsbond van Appelterre-Eichem. Onze lokale vereniging is een plek om samen met je gezin plezier te beleven, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. We zijn warm, hartelijk en enthousiast. Elk gezin is welkom bij ons want we zetten alles in het teken van gezinnen. De Gezinsbond is plezier voor jong en oud.

U kan bij ons terecht voor heel veel: een oppasdienst, voordelen tram en bus, cinema tickets en kortingskaarten NMBS voor grote gezinnen…
Een lidmaatschap kost in principe geen geld, daar U tevens kan genieten van kortingen in attractie- en (dieren)parken, bij Telenet, Eneco, en voordelen bij verschillende handelaars. 

Als U zich wilt aansluiten bij de Gezinsbond, betaalt U 45 euro voor een lidmaatschap van 1 jaar. Indien U net ouder bent geworden dan hebt u recht op 1 jaar gratis proefperiode.  

Kinderoppasdienst

Heb je graag eens een avondje helemaal voor jezelf? Je volgt avondonderwijs of wil er eens tussenuit? Onze kinderoppasdienst staat voor je klaar. Hier zijn alvast drie goede redenenen om voor onze babysitters te kiezen.

  • We kennen de oppassers. Elk van hen heeft een gesprek gehad met onze plaatselijke kinderoppascoördinator, Nancy van Belle. (Breeweg 77 9400 Appelterre) Het zijn dus mensen uit jouw buurt.
  • Via het vaste tarief van 5 euro per uur zijn zowel de babysitter als je kind(eren) uitstekend verzekerd – de oppas trouwens ook voor de verplaatsing. Dàt is pas zonder zorgen de deur uitgaan!
  • Met je lokale kinderoppascoördinator heb je altijd een aanspreekpunt en klankbord dichtbij.

Deze dienst is exclusief voor leden van de Gezinsbond.

Heb jij een kinderoppas nodig voor je kind of wil jij zelf een oppasser worden, dan vind jij meer informatie op de onderstaande link.

https://www.kinderoppasdienst.be/

We bieden nog zoveel andere voordelen. We verwijzen je daarvoor naar onze algemene website van de Gezinsbond. Ledenvoordeel | Ledenvoordeel Ledenvoordelen (gezinsbond.be)

Heb jij er vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren!

Je kan ons volgen op onze facebook pagina.

Je kan ons ook een mail sturen naar het volgend mail adres: gezinsbondappelterre@gmail.com

Wens je lid te worden dan kan je op volgende link vinden hoe je dit kan doen : Lid worden | Gezinsbond

Activiteiten

Voor alle activiteiten, klik dan hier

Berichten

Voor alle berichten, klik dan hier

Bestuur

Wil je meer weten over ons bestuur, klik dan hier